Letní scéna Harfa

Předprodej vstupenek na letní scénu Harfa zahájen

08.04.2013 10:00

Předprodej na druhou sezónu Letní scény Harfa byl právě zahájen. Od 1.7. do 1.9.2013 jsme pro vás připravili celkem 60 představení - činoher, koncertů, ale i pohádek pro děti.

Hlavní část programu je postavena stejně jako vloni na komediích Divadla Artur. K úspěšným titulům Dívčí válka, Hledám milence, zn. spěchá! a Tři v háji přibude premiéra původní české komedie Můžu k tobě? s Lukášem Langmajerem a Míšou Kuklovou v hlavních rolích.

Letos poprvé uvítáme na letní scéně i hosty: Intimní divadlo Bláhové Dáši s kultovním představením Monology vagíny, jeho volným pokračováním Tělo a krimikomedií Mrchy, Oldřicha Víznera a Světlanu Nálepkovou ve skvělé konverzační komedii Láska na tři a Zdeňka Izera s Šárku Vaňkovou v zábavné show Turné čtyř můstků.

Kromě divadelních představení uvedeme také řadu koncertů. Pozvání na střechu Galerie Harfa přijali opravdové legendy: Ivan Hlas, Jiří Schmitzer, Ivan Mládek, Petr Skoumal, Vladimír Mišík, Pavel Dobeš, Ivo Jahelka a Miroslav Paleček, skupiny Rangers-Plavci a Fešáci. Koncertní část doplní Petr Bende a Pavel Helan se svým folkovým recitálem Kolotoč. S nestárnoucími hity Michala Davida se v pořadu Nám to vyjde představí protagonisté muzikálu Děti ráje.

Nedělní podvečery pak budou vyhrazeny dětem. Divadlo pohádek uvede prázdninovou přehlídků svých nejúspěšnějších představení. Těšit se můžete na Dádu Patrasovou, Pavla Kožíška, Václava Upíra Krejčího, Krkonošské pohádky, Příhody včelích medvídků, Kocourka Modroočka nebo pohádku Jak se krotí princezna.

Stejně jako vloni bychom se i letos chtěli řídit heslem „kvalitní zábava za rozumné peníze“, a proto je vstupné téměř o polovinu nižší než u konkurenčních pražských letních scén. Základní vstupné na činohry a koncerty je 289 Kč (senioři a studenti mají 100 Kč slevu) a na pohádky 149 Kč.

Oproti ostatním letním scénám máme připravenu i tzv. „mokrou variantu“ - v případě nepříznivého počasí se představení přesouvají do Kulturního domu Gong (cca 200 m od Galerie Harfa).

Věříme, že si z letošní pestré nabídky vyberete i Vy svůj program, a těšíme se na shledání s Vámi v „divadle na střeše“ na Letní scéně Harfa.

produkce

TOPlist