Letní scéna Harfa

Zahajujeme předprodej na Letní scénu Harfa 2014

07.04.2014 10:34

Předprodej vstupenek na již třetí ročník divadelní přehlídky Letní scéna Harfa 2014 byl právě zahájen. V termínech od 23.6. do 28.8.2014 jsme pro vás připravili celkem 40 divadelních představení a koncertů.

Stejně jako v předchozích dvou letech, je hlavní část programu postavena na komediích Divadla Artur. K úspěšným titulům Dívčí válka, Tři v háji, Můžu k tobě? a Hledám milence, zn. spěchá! přibude letos premiéra původní české komedie Svaté neřesti s Bořkem Slezáčkem v hlavní roli.

Velký prostor dostali i hosté: Intimní divadlo Bláhové Dáši uvede opět vloni beznadějně vyprodané Monology vagíny, i jejich volné pokračování pod názvem Tělo. Zdeněk Izer si po loňském úspěšném Turné čtyř můstků připravil pro letošní rok zcela nové představení Furtluftdurch tour, ve kterém s ním opět vystoupí Šárka Vaňková. Oldřich Vízner a Světlana Nálepková nás přesvědčí, že láska kvete v každém věku v komedii Láska na tři. Opravdovou divadelní lahůdkou bude představení Play Strindberg s Jiřím Štěpničkou, Zuzanou Slavíkovou a Vladislavem Benešem. Spoluautorka úspěšné komedie Tři v háji Halina Pawlowská k nám zavítá se svojí „one woman show“ Strašná nádhera. Vladimír Kratina, Michaela Dolinová, Filip Tomsa a Dana Homolová se představí v komedii Z louže pod okap. Celkem ve čtyřech termínech v průběhu celého léta uvedeme i celosvětově úspěšnou show ve stylu legendárního Cavemana pod názvem Táta s Romanem Pomajbem.

I letos se k nám vrátí „Děti ráje“. Ačkoliv stejnojmenný muzikál již měl svoji derniéru a nebude nadále uváděn, jeho protagonisté zazpívají na Letní scéně Harfa největší hity v hudební show Decibely lásky, která vás rozhodně nenechá ani na chvíli v klidu.

Stejně jako v předchozích ročnících bychom se i letos chtěli řídit heslem „kvalitní zábava za rozumné peníze“, a proto je vstupné téměř o polovinu nižší než u konkurenčních pražských letních scén. Základní vstupné je 289 Kč, V.I.P. sekce (sezení u stolků v předních řadách s obsluhou) 359 Kč.

Předprodej vstupenek zajišťuje společnost Kulturní portál.cz, s.r.o., Vodičkova 41 – pasáž Světozor, Praha 1, provozní doba (do 30.6.) po-čt: 9:00-19:00, pá: 9:00-17:00, prázdninová provozní doba (1.7.-31.8.) po-pá: 13:00-18:00. Vstupenky je dále možné zakoupit v předprodejních sítích Ticket Portal, TicketPro, Ticket-Art a na info stánku OC Galerie Harfa. Věříme, že i vy si z naší pestré nabídky vyberete a přijdete si užít báječné léto do „divadla na střeše“ na Letní scéně Harfa. Těšíme se na vás!

produkce

TOPlist