Letní scéna Harfa

Genny Ciatti

Genny se narodila 10. dubna 1992 v Opavě. Chodila na ZŠ Ilji Hurníka v Opavě se speciálním zaměřením na hudbu. Tam zpívala ve sboru Cvrčci a Domino, se kterými procestovala velkou část Evropy. Zpívali na mnoha soutěžích a hudebních festivalech (např. Itálie, Španělsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Slovensko a další) a nahráli a vydali několik CD a DVD. Během ZŠ navštěvovala ZUŠ Václava Kálíka v Opavě (housle, hoboj, klavír a sólový zpěv). Poté chodila na hodiny zpěvu na ZUŠ Hradec nad Moravicí, kde působila také jako zpěvačka Tanečního orchestru. Po dvou letech byla Genny přijata do Školy popového zpěvu Michaely Mrázové v Olomouci, se kterou se umístila na několika pěveckých soutěžích. Rovněž si zde zahrála v muzikálu Mamma Mia.

Genny už od svých 14 let vystupuje jako sólová zpěvačka na mnoha různých akcích – festivalech, plesech, firemních akcích, dětských dnech, narozeninách, svatbách a jiných oslavách. Již pátým rokem nahrává spolu s Jirkou Koběrským znělky a písně pro velmi známé dětské tábory H+H. Jako vokalistka zpívala ve skupině ABBA Chiquita Revival a na turné byla s touto skupinou jako hlavní zpěvačka.

Již během základní školy si Genny zahrála ve Slezském divadle v Opavě v opeře Carmen a Brundibár.

V roce 2009 vyhrála první místo v soutěži "Začarovaná písnička" (pořádanou ROTARY klubem), díky které pak zpívala jako host z ČR na mezinárodním hudebním festivalu v polském Krakowě. Ve stejném roce získala jednu z hlavních rolí (Báru) v prvním českém hitmuzikálu DĚTI RÁJE v divadle GoJa Music Hall v Praze.

Bližší informace: http://www.gennyciatti.cz


TOPlist